Wyniki wyszukiwania dla frazy: so

Liczba znalezionych wiadomości: 1063

  • 2019-04-12 | Komentarze: 0

    McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

    McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-04-25 | Komentarze: 0

    Najzdrowsza wśród kasz, czyli kasza jęczmienna z warzywami od firmy Krawpak

    Kasza jęczmienna od wieków stanowi doskonały dodatek do mięs, zup czy gołąbków. Od teraz, za sprawą firmy Krawpak, wzbogacona została ona o suszone warzywa, co czyni ją jeszcze zdrowszą, smaczniejszą i ciekawszą propozycją kulinarną.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-04-10 | Komentarze: 0

    Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

    Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. wprowadzają na rynek nowy produkt - golonkę pieczoną. Jest to proste rozwiązanie na szybki obiad czy kolację.

  • 2013-03-29 | Komentarze: 0

    Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?

    Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Aromatyczna Wielkanoc z przyprawami Appetita

    Wielkanoc pachnie wiosną, świąteczną babką i aromatycznym żurkiem. Potrawy, przygotowywane według tradycyjnych receptur są istotnym elementem tych radosnych świąt. Dzięki mieszankom przyprawowym z linii Gotujemy po polsku Appetita oraz dodatkom cukierniczym Domowe sekrety świąteczne specjały będą pyszne i aromatyczne.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Meksyk w 10 minut – Mexican Chicken marki FRoSTA

    FRoSTA zaprasza konsumentów w kulinarną podróż do Meksyku. Przygodę warto rozpocząć od Mexican Chicken, dania oddającego charakter i specyfikę meksykańskiej kuchni.

  • 2013-03-21 | Komentarze: 0

    Nadchodzi e-Wielkanoc?

    Przedstawiamy wyniki badań przeprowadzonych w marcu 2013 i dotyczących planów robienia zakupów wielkanocnych w Internecie. Jak zmieniają się wielkanocne upodobania Polaków?

Strona 1 z 107
 1  2  3  4  5  6  ...  107   następna »