Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: roz

Liczba znalezionych wiadomości: 1304

  • 2013-05-29 | Komentarze: 0

    Kulinarne zabawy na Dzień Dziecka

    Lada moment Dzień Dziecka i z pewnością już zastanawiasz się, jak sprawić, aby Twoja pociecha poczuła się z tej okazji wyjątkowo. Jeżeli na co dzień jesteś zabiegany, masz dość kupowania kolejnych zabawek, a słodycze nie robią już na dziecku wrażenia, zadbaj o wspólne spędzenie czasu. Bez pośpiechu i zobowiązań zaaranżuj kącik kulinarny. Razem przygotujcie zdrowe przekąski, którym nie oprą się nawet uparte niejadki.

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-05-24 | Komentarze: 0

    Margaryna Bielska – mistrzyni kremów i mas tortowych!

    Sezon owocowy to doskonała okazja, by podjąć próbę przygotowania kremu idealnego. Nic nie komponuje się tak dobrze ze słodkimi truskawkami czy borówkami z własnej działki, jak puszysta masa lub aksamitny krem na rozpływającym się w ustach cieście.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-04-10 | Komentarze: 0

    Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

    Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. wprowadzają na rynek nowy produkt - golonkę pieczoną. Jest to proste rozwiązanie na szybki obiad czy kolację.

  • 2013-03-29 | Komentarze: 0

    Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?

    Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Meksyk w 10 minut – Mexican Chicken marki FRoSTA

    FRoSTA zaprasza konsumentów w kulinarną podróż do Meksyku. Przygodę warto rozpocząć od Mexican Chicken, dania oddającego charakter i specyfikę meksykańskiej kuchni.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Wiosenne słodkości z Petit Beurre kakaowe Jutrzenki

    Jutrzenka od lat uprzyjemnia nam życie swoimi słodkościami. Na wiosnę przedstawia propozycje wykorzystania niezwykłych, bo kakaowych Petit Beurre'ów.

  • 2013-03-21 | Komentarze: 0

    Nadchodzi e-Wielkanoc?

    Przedstawiamy wyniki badań przeprowadzonych w marcu 2013 i dotyczących planów robienia zakupów wielkanocnych w Internecie. Jak zmieniają się wielkanocne upodobania Polaków?

  • 2013-03-14 | Komentarze: 0

    Menu bez glutenu na Targach Regionalia

    Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.

Strona 1 z 131
 1  2  3  4  5  6  ...  131   następna »