Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: regulamin

Liczba znalezionych wiadomości: 14

  • 2011-08-12 | Komentarze: 0

    III Certyfikacja Programu promocyjnego „Doceń polskie”

    Znamy już termin III Certyfikacji Programu promocyjnego „Doceń polskie” ! Odbędzie się ona 26. października br. w krakowskim hotelu SWING, ul. Dobrego Pasterza 124

  • 2011-07-11 | Komentarze: 0

    Letni prezent od WINIARY – trzy nowe smaki galaretek

    Temperatura na zewnątrz wzrasta, a wraz z nią ochota na pyszny lekki deser. Dla wszystkich łasuchów marka WINIARY przygotowała wyjątkową niespodziankę – limitowaną edycję galaretek. Na sklepowe półki właśnie trafiły trzy nowe smaki: delikatne połączenie truskawki i wanilii, orzeźwiające jabłko z kiwi oraz wyjątkowa kompozycja owoców leśnych.

  • 2011-05-09 | Komentarze: 0

    EKO AKCJA – szkła segregacja

    36 tysięcy sadzonek iglaków i ponad milion zielonych punktów Clubcard czeka na klientów, którzy w najbliższy weekend wezmą udział w ekologicznej akcji zorganizowanej przez Tesco i Carlsberg Polska.

  • 2011-05-06 | Komentarze: 0

    Letni prezent od WINIARY - trzy nowe smaki galaretek

    Temperatura na zewnątrz wzrasta a wraz z nią ochota na pyszny lekki deser. Dla wszystkich łasuchów marka WINIARY przygotowała wyjątkową niespodziankę – limitowaną edycję galaretek. Na sklepowe półki właśnie trafiły trzy nowe smaki: delikatne połączenie truskawki i wanilii, orzeźwiające jabłko z kiwi oraz wyjątkowa kompozycja owoców leśnych.

  • 2011-02-24 | Komentarze: 0

    Relacja z Targów BALTPIEK/ CIEPŁY BAŁTYK/ GASTROEXPO 2011

    W Gdańsku po raz kolejny w dniach 16-18 lutego odbyły się Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów GASTROEXPO oraz Targi Wyposażenia Hoteli CIEPŁY BAŁTYK. W tym zintegrowanym projekcie udział wzięło ponad 100 firm, w tym m.in. producenci maszyn i urządzeń dla gastronomii, przemysłu piekarniczego, cukierniczego, a także do produkcji lodów. Nie zabrakło dystrybutorów wyposażenia restauracji i artykułów do cateringu, a także prezentacji najnowszych rozwiązań i wyposażenia dla obiektów noclegowych.

  • 2011-01-05 | Komentarze: 0

    Dofinansowanie na dożywianie

    Rusza VII edycja Programu Grantowego Danone 'Masz pomysł? Podziel się Posiłkiem!' Już po raz siódmy dzieci w polskich miastach i wsiach będą mogły otrzymać posiłki, uczyć się prawidłowych nawyków żywieniowych oraz wszechstronnie rozwijać się dzięki ciekawym zajęciom przygotowanym z myślą o nich.

  • 2010-09-10 | Komentarze: 0

    Trwa zbieranie zgłoszeń do II edycji konkursu „Zgotuj sobie sukces”

    Już tylko do 15 września można zgłosić swój udział w konkursie kulinarnym „Zgotuj sobie sukces” organizowanym przez Centrum HoReCa MAKRO Cash & Carry wspólnie z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni.

  • 2010-09-06 | Komentarze: 0

    Grupa Marketeo.com partnerem programu „Przedsiębiorstwo Fair Play”

    Miło nam Państwa poinformować, iż portale Grupy Marketeo.com, objęły patronat nad XIII edycją programu „Przedsiębiorstwo Fair Play”

  • 2010-03-08 | Komentarze: 0

    Wyjazd przedsiębiorców z Polski Wschodniej na targi sektora spożywczego do Singapuru

    Polska Agencja Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A. ogłasza konkurs dla przedsiębiorców z Polski Wschodniej z sektora spożywczego na uczestnictwo w wyjeździe na międzynarodowe targi sektora spożywczego Food and Hotel Asia 2010 do Singapuru. Misja odbędzie się w dniach 18-25 kwietnia 2010.

  • 2010-01-06 | Komentarze: 0

    „Gotuj o wszystko”- KAMIS i Dzień Dobry TVN szukają kulinarnej Gwiazdy

    Nadszedł już czas, by obalić mit, że mężczyźni to najlepsi kucharze, dlatego Redakcja Dzień Dobry TVN i marka KAMIS wspólnie poszukują kobiety, która bardzo dobrze gotuje, a w kuchni czuje się, jak ryba w wodzie.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »