Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: pian

Liczba znalezionych wiadomości: 50

  • 2012-01-16 | Komentarze: 0

    Segafredo Zanetti seria Le Origini - kawa w kilku odsłonach

    W długie zimowe popołudnia chętnie wspomagamy się dawką energii w postaci małej czarnej. Ponieważ pijemy jej dużo, warto wzbogacić kawowe menu o nowe propozycje.

  • 2011-11-16 | Komentarze: 1

    POLSKI FUSION - czyli Nori Maki Sushi ze śledziem

    Kuchnia fusion staje się coraz popularniejszym nurtem kulinarnym na całym świecie. Czym jest? To nic innego, jak wprawne połączenie ze sobą różnych tradycji kulinarnych w jednym daniu. Tajemnicą tej metody jest odpowiednie wyczucie smaku, umiejętne łączenie ze sobą składników i aromatów, które w kuchni konwencjonalnej nigdy się ze sobą nie spotykają oraz niebanalny sposób przygotowania i podania potraw.

  • 2011-10-27 | Komentarze: 0

    Skąd się wzięła chałwa?

    Chałwa – ta pyszna i popularna słodka przekąska jest obecna w menu Polaków od wielu lat. Skąd jednak się wywodzi i dlaczego z roku na rok zyskuje coraz większe rzesze zwolenników?

  • 2011-09-29 | Komentarze: 0

    Nowe Haribo Starmix – wybuchowa mieszanka smaków!

    Torebka pełna sadzonych jajek, misiów, serduszek, pierścionków i buteleczek coli? Tak! W mieszance najpopularniejszych żelków Haribo – Starmix, wprowadzono zmiany w opakowaniu i zawartości.

  • 2011-09-28 | Komentarze: 0

    Tajemnica produkcji żelków

    Czy biorąc do ręki torebkę żelków Haribo zastanawiacie się, skąd się wzięły w niej te wszystkie pyszności? Jeśli tak, to zdradzimy Wam tajemnicę produkcji żelków.

  • 2011-09-14 | Komentarze: 0

    Kawowy Savoir Vivre

    O sposobach przygotowania kawy napisano niejedną książkę. Ten kojarzony ze słoneczną Italią napój, ma swoich zwolenników na całym świecie. Dzięki temu włoska „mała czarna” doczekała się wielu odmian. Jednak jedna rzecz pozostaje niezmienna - zasady jej podawania.

  • 2011-09-02 | Komentarze: 0

    Z prawdziwej pasji rodzi się prawdziwa kawa – „Akademia Espresso” Segafredo Zanetti

    Umiejętne parzenie kawy jest kunsztem, którego można się nauczyć. Nie trzeba być wybitnym znawcą tematu czy najlepszym baristą – wystarczy poznać zasady poruszania się po świecie włoskiego espresso, dzięki którym każda kolejna przygotowana przez nas „mała czarna” będzie zachwycała finezją smaku, stanowiąc ucztę dla zmysłów.

  • 2011-08-17 | Komentarze: 0

    Świat według Nespresso

    Na mapach największych miast świata zaznaczają się jako miejsca, których nie wolno pominąć. Wysmakowane wnętrza zaprojektowane z dbałością o każdy szczegół, wypełnione aromatem kawy zachęcają, by zajrzeć do środka i dać się porwać wyjątkowej atmosferze Nespresso.

  • 2011-08-16 | Komentarze: 0

    Mak mielony marki BackMit - sposobem na kulinarny sukces

    Rogaliki, torty, babki, kruche ciasta - wiele można wymieniać przykładów wykorzystania maku do ulubionych wypieków. Firma VOG Polska Sp. z o.o. stworzyła bowiem produkt ułatwiający przygotowanie zarówno makowców jak i innych przysmaków. Czysty Mak mielony marki BackMit gwarantuje szybkie i łatwe pieczenie, jest gotowy do użytku po dodaniu gorącego mleka, umożliwi przyrządzanie pysznych, zdrowych i różnorodnych smakowo makowych specjałów.

  • 2011-07-15 | Komentarze: 0

    Zamek z pianek i żelkowe kolczyki. Pomysły na kreatywne spędzanie czasu z dziećmi

    Po wypełnieniu obowiązków w pracy, szkole i w domu, każdemu należy się odpoczynek i czas wolny. Warto jednak, aby te chwile wykorzystać w sposób wartościowy i rozwijający, dlatego szczególnie ważna jest umiejętność kreowania sposobów wypełniania wolnego czasu w odniesieniu do dzieci i młodzieży w wieku szkolnym.

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »