Wyniki wyszukiwania dla frazy: pat

Liczba znalezionych wiadomości: 217

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-03-29 | Komentarze: 0

    Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?

    Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

  • 2013-03-14 | Komentarze: 0

    Menu bez glutenu na Targach Regionalia

    Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.

  • 2012-12-12 | Komentarze: 0

    REGIONALIA

    II Targi Produktów Regionalnych

  • 2012-06-05 | Komentarze: 0

    Ser topiony „Złoty Ementaler” nagrodzony certyfikatem „Doceń polskie”

    Ser topiony „Złoty Ementaler” został nagrodzony prestiżowym certyfikatem „Doceń polskie”. Wyrób firmy SERTOP zdobył wyróżnienie podczas V audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2012-04-10 | Komentarze: 0

    „Doceń polskie” - znak, który warto mieć

    Znak programu „Doceń polskie” widniejący na opakowaniu produktu to dla konsumentów dowód, że wyrób został pozytywnie oceniony przez specjalistów i jest wart uwagi. Producenci nagrodzonych artykułów spożywczych chętnie wykorzystują ten znak w promowaniu swoich wyrobów. W ten sposób ich produkt wyróżnia się na tle konkurencji.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    W wielkanocnym koszyczku

    W wielkanocnym koszyczku powinny znaleźć się tradycyjne produkty. Pamiętając o zwyczajach warto postarać się również, aby pokarmy, które będziemy święcić były po prostu smaczne i dobrej jakości.

  • 2012-03-20 | Komentarze: 1

    Słomka ptysiowa z certyfikatem ,,Doceń polskie”

    Słomka ptysiowa produkowana przez ZPC Brześć otrzymała godło Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Certyfikat jest przyznawany polskim produktom, prezentującym wysoki poziom smaku, wyglądu i stosunku jakości do ceny.

  • 2012-01-30 | Komentarze: 0

    Powiew Australii w Centrum Wina

    W wybornych winach australijskich oraz doskonale skomponowanych do nich potrawach, autorstwa znanego kucharza Josepha Seeletso, rozsmakowywali się dziennikarze i artyści podczas inauguracji programu „Rok Australii” w Polsce.

Strona 1 z 22
 1  2  3  4  5  6  ...  22   następna »