Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: par

Liczba znalezionych wiadomości: 458

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-03-12 | Komentarze: 0

    PEKPOL - Nowe opakowania, bogatszy asortyment

    Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka wprowadzają na rynek wyroby w plastrach w nowych opakowaniach i o zmienionej szacie graficznej. Producent zwiększa asortyment produktów.

  • 2013-02-28 | Komentarze: 0

    Dziś 32. rocznica wprowadzenia kartek na mięso

    Dnia 28 lutego 1981 roku Rada Ministrów pod rządem Wojciecha Jaruzelskiego ogłosiła reglamentację mięsa i wędliny. Obowiązujący od 1 kwietnia limit na wyroby miał być podstawą równego podziału towarów w społeczeństwie. Był natomiast zalążkiem wielu problemów i marzeniem podniebienia ludzi. Co zmieniło się od czasu PRL-u?

  • 2012-11-12 | Komentarze: 0

    III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013

    To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

  • 2012-11-05 | Komentarze: 0

    Obiadowy bon ton

    Spotkania przy stole są coraz częściej, okazjonalne, a zarazem oficjalne i nierzadko stresujące. Brak obycia i nieumiejętność zachowania przy stole mogą okazać się bardzo niezręczne. Zdarza się, iż są nawet w stanie przyczynić się do zaprzepaszczenia szansy na towarzyski bądź zawodowy sukces. Podpowiadamy jak zadbać o oprawę dania, ułożyć sztućce i odpowiednio podejmować gości podczas wykwintnego obiadu, aby ten był nie tylko smaczny, ale również elegancki i komfortowy.

  • 2012-06-04 | Komentarze: 0

    Produkty marki Roleski wyróżnione w konkursie „Złoty Paragon 2012”!

    Dwa produkty marki Roleski: Musztarda Stołowa i Sos Tatarski zostały wyróżnione w kolejnej edycji prestiżowego konkursu "Złoty Paragon 2012 - Nagroda Kupców Polskich".

  • 2012-06-01 | Komentarze: 0

    Produkty Firmy Roleski wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2012!

    Dwa produkty marki Roleski: Musztarda Stołowa i Sos Tatarski zostały wyróżnione w kolejnej edycji prestiżowego konkursu "Złoty Paragon 2012 - Nagroda Kupców Polskich".

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    W wielkanocnym koszyczku

    W wielkanocnym koszyczku powinny znaleźć się tradycyjne produkty. Pamiętając o zwyczajach warto postarać się również, aby pokarmy, które będziemy święcić były po prostu smaczne i dobrej jakości.

  • 2012-02-17 | Komentarze: 0

    Przetańczyć całą noc…

    Początek roku to czas karnawału, który zaczyna się w dniu Trzech Króli, a kończy w wigilię Środy Popielcowej. W tym okresie organizowane są huczne zabawy, poczynając od imprez przedszkolnych i szkolnych, na wielkich balach kończąc.

Strona 1 z 46
 1  2  3  4  5  6  ...  46   następna »