Wyniki wyszukiwania dla frazy: orzech

Liczba znalezionych wiadomości: 127

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Święta z bakaliami Siesta

    Domowe wypieki dopełniają wielkanocne menu. Baby, mazurki i serniki stanowią nieodłączny element atmosfery tych wiosennych świąt, a bakalie nie tylko wzbogacają ich smak, ale też symbolizują doskonałość oraz dobrobyt. Orzechy i suszone owoce Siesta pozwolą przygotować perfekcyjne desery i dania główne na świąteczny stół.

  • 2012-12-05 | Komentarze: 0

    Bakalie marki KRESTO – idealne na każdą okazję

    Bakalie kojarzą nam się zazwyczaj z okresem świątecznym. Dwa razy w roku, na Wielkanoc i Wigilię zaopatrujemy się w ich ogromne ilości. Bakalie warto jednak spożywać codziennie, stanowią bowiem cenne źródło wartości odżywczych, jak i dietetyczną alternatywę dla słodyczy. Ogromny wybór spośród Bakalii marki KRESTO pozwoli cieszyć się ich smakiem 365 dni w roku.

  • 2012-06-05 | Komentarze: 0

    Kibicuj w zdrowym stylu!

    Przed nami godziny spędzone przed telewizorami. Piłkarskim emocjom towarzyszą zwykle przekąski i duża ilość napojów. Namawiamy do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń i zamiast ciężkostrawnych przegryzek proponujemy bakalie!

  • 2012-02-06 | Komentarze: 0

    Nadziane muszle – makaron Muszla duża od Czanieckich Makaronów

    A’ la italiana - linia makaronów z semoliny inspirowanych kuchnią włoską - poszerzyła się o nowy makaron Muszla duża. Makaron w formie zgrabnych, dużych muszli pozwoli rozwijać kulinarne fantazje podczas przygotowywania rozmaitych zapiekanek, przekąsek czy dań z sosami. Wyprodukowany z semoliny makaron nie tylko świetnie smakuję i trudno się rozgotowuje, ale także pomaga dbać o linię.

  • 2012-01-19 | Komentarze: 0

    HELIO nagrodzone w badaniu konsumenckim Najlepszy Produkt 2012

    Mix sałatkowy Italia oraz masa krówkowa o smaku kawowym marki HELIO zostały nagrodzone tytułem „Najlepszy Produkt 2012”. Celem badania konsumenckiego było wyłonienie, na podstawie opinii konsumentów, najlepszych nowości produktowych wprowadzonych na polski rynek w okresie listopad 2010 – listopad 2011. Badanie przeprowadzone zostało przez instytut badawczy GfK Polonia.

  • 2012-01-17 | Komentarze: 0

    Tłuszcze rybie mogą pomóc w regeneracji uszkodzonych nerwów

    Kwasy tłuszczowe omega-3, w które obfitują np. ryby morskie i olej lniany, mogą chronić nerwy obwodowe przed uszkodzeniem i wspomagać ich regenerację – wynika z pracy, którą publikuje pismo „Journal of Neuroscience”.

  • 2011-12-20 | Komentarze: 0

    Hellena i Grześki sponsorami Fight Night

    Czołowe marki Firmy Jutrzenka Colian – Hellena i Grześki zostały sponsorami Fight Night - Kaliskiej Nocy Walk, która odbyła się w Hali Arena w Kaliszu. Część dochodów z gali w ramach partnerstwa z projektem Pomaganie jest trendy została przekazana na rzecz dzieci autystycznych oraz chorych na białaczkę.

  • 2011-11-30 | Komentarze: 0

    Babka piaskowa z kakao EMIX

    Babka piaskowa to klasyka wśród ciast. Niezmiennie zachwyca gości smakiem i delikatną strukturą. Idealna do popołudniowej kawy, herbaty lub aromatycznej czekolady na gorąco. Smaczna, prosta ... A teraz jeszcze łatwiejsza do przygotowania.

  • 2011-11-25 | Komentarze: 0

    Nowa Posypka Orzechowa Krokant Dr. Oetkera już w sprzedaży

    Na święta Dr. Oetker wprowadza nowy produkt do dekoracji bożonarodzeniowych wypieków, posypkę z prawdziwych orzechów laskowych uprażonych w cukrze, czyli Krokant.

  • 2011-11-23 | Komentarze: 0

    Kolorów smak. Nowe galaretki Emix

    Mimo upływu lat - galaretki wciąż są jednym z najchętniej wybieranych deserów. Dzieje się tak dzięki prostocie w ich przygotowaniu oraz nieograniczonych możliwościach zaserwowania deseru. Marka Emix przygotowała dla swoich konsumentów niecodzienną mieszankę smaków i kolorów – czerwoną galaretkę o smaku poziomki, zieloną o smaku kiwi oraz galaretkę wieloowocową o lekko szafirowej barwie.

Strona 1 z 13
 1  2  3  4  5  6  ...  13   następna »