Wyniki wyszukiwania dla frazy: orzech
Liczba znalezionych wiadomości: 127
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Święta z bakaliami Siesta
Domowe wypieki dopełniają wielkanocne menu. Baby, mazurki i serniki stanowią nieodłączny element atmosfery tych wiosennych świąt, a bakalie nie tylko wzbogacają ich smak, ale też symbolizują doskonałość oraz dobrobyt. Orzechy i suszone owoce Siesta pozwolą przygotować perfekcyjne desery i dania główne na świąteczny stół.
-
2012-12-05 | Komentarze: 0
Bakalie marki KRESTO – idealne na każdą okazję
Bakalie kojarzą nam się zazwyczaj z okresem świątecznym. Dwa razy w roku, na Wielkanoc i Wigilię zaopatrujemy się w ich ogromne ilości. Bakalie warto jednak spożywać codziennie, stanowią bowiem cenne źródło wartości odżywczych, jak i dietetyczną alternatywę dla słodyczy. Ogromny wybór spośród Bakalii marki KRESTO pozwoli cieszyć się ich smakiem 365 dni w roku.
-
2012-06-05 | Komentarze: 0
Kibicuj w zdrowym stylu!
Przed nami godziny spędzone przed telewizorami. Piłkarskim emocjom towarzyszą zwykle przekąski i duża ilość napojów. Namawiamy do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń i zamiast ciężkostrawnych przegryzek proponujemy bakalie!
-
2012-02-06 | Komentarze: 0
Nadziane muszle – makaron Muszla duża od Czanieckich Makaronów
A’ la italiana - linia makaronów z semoliny inspirowanych kuchnią włoską - poszerzyła się o nowy makaron Muszla duża. Makaron w formie zgrabnych, dużych muszli pozwoli rozwijać kulinarne fantazje podczas przygotowywania rozmaitych zapiekanek, przekąsek czy dań z sosami. Wyprodukowany z semoliny makaron nie tylko świetnie smakuję i trudno się rozgotowuje, ale także pomaga dbać o linię.
-
2012-01-19 | Komentarze: 0
HELIO nagrodzone w badaniu konsumenckim Najlepszy Produkt 2012
Mix sałatkowy Italia oraz masa krówkowa o smaku kawowym marki HELIO zostały nagrodzone tytułem „Najlepszy Produkt 2012”. Celem badania konsumenckiego było wyłonienie, na podstawie opinii konsumentów, najlepszych nowości produktowych wprowadzonych na polski rynek w okresie listopad 2010 – listopad 2011. Badanie przeprowadzone zostało przez instytut badawczy GfK Polonia.
-
2012-01-17 | Komentarze: 0
Tłuszcze rybie mogą pomóc w regeneracji uszkodzonych nerwów
Kwasy tłuszczowe omega-3, w które obfitują np. ryby morskie i olej lniany, mogą chronić nerwy obwodowe przed uszkodzeniem i wspomagać ich regenerację – wynika z pracy, którą publikuje pismo „Journal of Neuroscience”.
-
2011-12-20 | Komentarze: 0
Hellena i Grześki sponsorami Fight Night
Czołowe marki Firmy Jutrzenka Colian – Hellena i Grześki zostały sponsorami Fight Night - Kaliskiej Nocy Walk, która odbyła się w Hali Arena w Kaliszu. Część dochodów z gali w ramach partnerstwa z projektem Pomaganie jest trendy została przekazana na rzecz dzieci autystycznych oraz chorych na białaczkę.
-
2011-11-30 | Komentarze: 0
Babka piaskowa z kakao EMIX
Babka piaskowa to klasyka wśród ciast. Niezmiennie zachwyca gości smakiem i delikatną strukturą. Idealna do popołudniowej kawy, herbaty lub aromatycznej czekolady na gorąco. Smaczna, prosta ... A teraz jeszcze łatwiejsza do przygotowania.
-
2011-11-25 | Komentarze: 0
Nowa Posypka Orzechowa Krokant Dr. Oetkera już w sprzedaży
Na święta Dr. Oetker wprowadza nowy produkt do dekoracji bożonarodzeniowych wypieków, posypkę z prawdziwych orzechów laskowych uprażonych w cukrze, czyli Krokant.
-
2011-11-23 | Komentarze: 0
Kolorów smak. Nowe galaretki Emix
Mimo upływu lat - galaretki wciąż są jednym z najchętniej wybieranych deserów. Dzieje się tak dzięki prostocie w ich przygotowaniu oraz nieograniczonych możliwościach zaserwowania deseru. Marka Emix przygotowała dla swoich konsumentów niecodzienną mieszankę smaków i kolorów – czerwoną galaretkę o smaku poziomki, zieloną o smaku kiwi oraz galaretkę wieloowocową o lekko szafirowej barwie.