Wyniki wyszukiwania dla frazy: mi

Liczba znalezionych wiadomości: 1865

  • 2019-04-12 | Komentarze: 0

    McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

    McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2013-12-18 | Komentarze: 0

    Krówka i Piernik kujawski Delecta

    W świątecznej ofercie Delecty każdy znajdzie coś dla siebie – Piernik kujawski zachwyci zwolenników klasyki, a Krówka z przepisem na urocze ciasteczka pobudzi wyobraźnię amatorów nowoczesnych wypieków.

  • 2013-05-29 | Komentarze: 0

    Kulinarne zabawy na Dzień Dziecka

    Lada moment Dzień Dziecka i z pewnością już zastanawiasz się, jak sprawić, aby Twoja pociecha poczuła się z tej okazji wyjątkowo. Jeżeli na co dzień jesteś zabiegany, masz dość kupowania kolejnych zabawek, a słodycze nie robią już na dziecku wrażenia, zadbaj o wspólne spędzenie czasu. Bez pośpiechu i zobowiązań zaaranżuj kącik kulinarny. Razem przygotujcie zdrowe przekąski, którym nie oprą się nawet uparte niejadki.

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-05-24 | Komentarze: 0

    Margaryna Bielska – mistrzyni kremów i mas tortowych!

    Sezon owocowy to doskonała okazja, by podjąć próbę przygotowania kremu idealnego. Nic nie komponuje się tak dobrze ze słodkimi truskawkami czy borówkami z własnej działki, jak puszysta masa lub aksamitny krem na rozpływającym się w ustach cieście.

  • 2013-04-25 | Komentarze: 0

    Najzdrowsza wśród kasz, czyli kasza jęczmienna z warzywami od firmy Krawpak

    Kasza jęczmienna od wieków stanowi doskonały dodatek do mięs, zup czy gołąbków. Od teraz, za sprawą firmy Krawpak, wzbogacona została ona o suszone warzywa, co czyni ją jeszcze zdrowszą, smaczniejszą i ciekawszą propozycją kulinarną.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-04-10 | Komentarze: 0

    Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

    Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. wprowadzają na rynek nowy produkt - golonkę pieczoną. Jest to proste rozwiązanie na szybki obiad czy kolację.

  • 2013-03-29 | Komentarze: 0

    Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?

    Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

Strona 1 z 187
 1  2  3  4  5  6  ...  187   następna »