Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: makar

Liczba znalezionych wiadomości: 137

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2012-06-20 | Komentarze: 0

    Zdrowy tryb życia – owocowa piramida odżywiania

    Owoce: smaczna i zdrowa przekąska, składnik letnich tart i tortów lub komponent lekkich deserów. Tradycyjna kuchnia polska zachwyca nas bogactwem przepisów, w skład których wchodzą sezonowe dary sadów i lasów – i bardzo dobrze, bo owoce stanowią niezwykle ważny poziom zdrowej piramidy żywienia.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    W wielkanocnym koszyczku

    W wielkanocnym koszyczku powinny znaleźć się tradycyjne produkty. Pamiętając o zwyczajach warto postarać się również, aby pokarmy, które będziemy święcić były po prostu smaczne i dobrej jakości.

  • 2012-02-06 | Komentarze: 0

    Nadziane muszle – makaron Muszla duża od Czanieckich Makaronów

    A’ la italiana - linia makaronów z semoliny inspirowanych kuchnią włoską - poszerzyła się o nowy makaron Muszla duża. Makaron w formie zgrabnych, dużych muszli pozwoli rozwijać kulinarne fantazje podczas przygotowywania rozmaitych zapiekanek, przekąsek czy dań z sosami. Wyprodukowany z semoliny makaron nie tylko świetnie smakuję i trudno się rozgotowuje, ale także pomaga dbać o linię.

  • 2012-01-11 | Komentarze: 0

    Karnawałowy zawrót głowy!

    Jeszcze czujemy smak świątecznych przysmaków, jeszcze nam w głowie buzują bąbelki szampana, a w planach już kolejne zabawy i imprezy! Karnawałowe oczywiście! Przed nami długi czas rozpusty – szalonych balów do samego rana, wystawnych kolacji, zakręconych prywatek i… wspaniałości serwowanych naszym kubkom smakowym.

  • 2012-01-10 | Komentarze: 0

    Program „DOCEŃ POLSKIE” rekomendowany przez Ministra

    Wraz z Nowym Rokiem ruszyła II edycja Ogólnopolskiego Programu promocyjnego "Doceń polskie". I tym razem Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, objął ją swym honorowym patronatem, rekomendując producentom udział w Programie.

  • 2012-01-05 | Komentarze: 0

    Smaki świata na talerzu – gotowe sosy od Dawtona

    Gotowe sosy marki Dawtona to szybki i smaczny sposób na domowy posiłek. Te gęste, aromatyczne i pełne warzyw sosy pozwalają szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Szeroki wybór smaków inspirowanych kuchnią węgierską, włoską, chińską, meksykańską czy grecką pozwala na przygotowanie rozmaitych potraw. Sosy Dawtona można podawać z makaronem, ryżem, ziemniakami, świetnie pasują także do dań mięsnych lub jako dodatek do ryb.

  • 2011-12-09 | Komentarze: 0

    Orientalnie na języku, czyli Filety z makreli w sosie pomidorowym z curry marki King Oscar

    Makrela w sosie pomidorowym brzmi ciekawie. Filety z makreli w sosie pomidorowym z curry brzmią z kolei intrygująco. Niezwykłe połączenie pysznej ryby, soczystych, czerwonych pomidorów i przyprawy curry, słynącej z doskonałych właściwości zdrowotnych i smakowych to orientalna propozycja firmy King Oscar – producenta żywności pochodzenia morskiego.

  • 2011-11-25 | Komentarze: 0

    Nowa Posypka Orzechowa Krokant Dr. Oetkera już w sprzedaży

    Na święta Dr. Oetker wprowadza nowy produkt do dekoracji bożonarodzeniowych wypieków, posypkę z prawdziwych orzechów laskowych uprażonych w cukrze, czyli Krokant.

  • 2011-11-16 | Komentarze: 0

    Pesto di Canterella z kurkami - jedyne takie w Polsce!

    W oparciu o długoletnie doświadczenie i dobór wysokiej jakości składników firma PROVITUS wprowadziła na polski rynek Pesto di Canterella z kurkami – włoski sos z polską nutą smakową. Wkład specjalistów z firmy PROVITUS dał znakomity efekt, połączenia polskiej tradycji smakowej z prawdziwe włoską kuchnią! Pesto di Canterella to pierwszy i jedyny na rynku polskim sos pesto z dodatkiem kurek.

Strona 1 z 14
 1  2  3  4  5  6  ...  14   następna »