Wyniki wyszukiwania dla frazy: mak'

Liczba znalezionych wiadomości: 266

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2012-12-05 | Komentarze: 0

    Bakalie marki KRESTO – idealne na każdą okazję

    Bakalie kojarzą nam się zazwyczaj z okresem świątecznym. Dwa razy w roku, na Wielkanoc i Wigilię zaopatrujemy się w ich ogromne ilości. Bakalie warto jednak spożywać codziennie, stanowią bowiem cenne źródło wartości odżywczych, jak i dietetyczną alternatywę dla słodyczy. Ogromny wybór spośród Bakalii marki KRESTO pozwoli cieszyć się ich smakiem 365 dni w roku.

  • 2012-06-20 | Komentarze: 0

    Zdrowy tryb życia – owocowa piramida odżywiania

    Owoce: smaczna i zdrowa przekąska, składnik letnich tart i tortów lub komponent lekkich deserów. Tradycyjna kuchnia polska zachwyca nas bogactwem przepisów, w skład których wchodzą sezonowe dary sadów i lasów – i bardzo dobrze, bo owoce stanowią niezwykle ważny poziom zdrowej piramidy żywienia.

  • 2012-06-05 | Komentarze: 0

    Ser topiony „Złoty Ementaler” nagrodzony certyfikatem „Doceń polskie”

    Ser topiony „Złoty Ementaler” został nagrodzony prestiżowym certyfikatem „Doceń polskie”. Wyrób firmy SERTOP zdobył wyróżnienie podczas V audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2012-04-10 | Komentarze: 0

    „Doceń polskie” - znak, który warto mieć

    Znak programu „Doceń polskie” widniejący na opakowaniu produktu to dla konsumentów dowód, że wyrób został pozytywnie oceniony przez specjalistów i jest wart uwagi. Producenci nagrodzonych artykułów spożywczych chętnie wykorzystują ten znak w promowaniu swoich wyrobów. W ten sposób ich produkt wyróżnia się na tle konkurencji.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    W wielkanocnym koszyczku

    W wielkanocnym koszyczku powinny znaleźć się tradycyjne produkty. Pamiętając o zwyczajach warto postarać się również, aby pokarmy, które będziemy święcić były po prostu smaczne i dobrej jakości.

  • 2012-02-08 | Komentarze: 0

    ŁOWICZ ma „Produkty na medal” Dżem truskawkowy i przecier pomidorowy nagrodzone przez magazyn Pani Domu

    Dwa produkty z portfolio marki Łowicz (Agros-Nova): dżem truskawkowy (w kategorii przetwory warzywno - owocowe) oraz przecier pomidorowy (kategoria: sosy gotowe) zostały uhonorowane tytułem „Produkt na medal” w prestiżowym konkursie zorganizowanym przez redakcję Pani Domu - popularnego magazynu poradnikowego wydawnictwa Edipresse.

  • 2012-02-06 | Komentarze: 0

    Nadziane muszle – makaron Muszla duża od Czanieckich Makaronów

    A’ la italiana - linia makaronów z semoliny inspirowanych kuchnią włoską - poszerzyła się o nowy makaron Muszla duża. Makaron w formie zgrabnych, dużych muszli pozwoli rozwijać kulinarne fantazje podczas przygotowywania rozmaitych zapiekanek, przekąsek czy dań z sosami. Wyprodukowany z semoliny makaron nie tylko świetnie smakuję i trudno się rozgotowuje, ale także pomaga dbać o linię.

  • 2012-02-24 | Komentarze: 0

    Dzióbek z makiem. Nowe opakowania mas makowych

    Nasze babki i prababki własnoręcznie przygotowywały masy makowe do wypieków i potraw. Namaczanie, kilkukrotne mielenie i ucieranie maku było czynnością bardzo żmudną i wymagającą poświęcenia znacznej ilości czasu. Dzisiejsze, zabiegane panie domu nieczęsto dysponują wystarczającą ilością czasu, by spędzać długie godziny w kuchni. Nieodmiennie dla czasów, pewne jest to, że każde pokolenie lubi zjeść „jak u mamy”. Dlatego Marka HELIO, prezentuje znaną i lubianą przez konsumentów masę makową w nowej, wygodnej odsłonie.

  • 2012-01-11 | Komentarze: 0

    Karnawałowy zawrót głowy!

    Jeszcze czujemy smak świątecznych przysmaków, jeszcze nam w głowie buzują bąbelki szampana, a w planach już kolejne zabawy i imprezy! Karnawałowe oczywiście! Przed nami długi czas rozpusty – szalonych balów do samego rana, wystawnych kolacji, zakręconych prywatek i… wspaniałości serwowanych naszym kubkom smakowym.

Strona 1 z 27
 1  2  3  4  5  6  ...  27   następna »