Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: jagody

Liczba znalezionych wiadomości: 19

  • 2011-11-29 | Komentarze: 0

    Owocowa słodycz z Milejowa – dżemy i soki marki Milejów

    Przetwory owocowe dają możliwość delektowania się smakiem letnich owoców przez cały rok. Dżemy marki Milejów w nowych opakowaniach przypominają smakiem domowe konfitury przygotowywane przez nasze mamy i babcie wg rodzinnych przepisów. Duże kawałki owoców zanurzone w dżemie przypominają smak soczystych owoców dojrzewających w słońcu.

  • 2011-09-28 | Komentarze: 0

    Daj sie skusić na dobre kalorie! Mix orzechowo-owocowy Helio New Line

    Delikatny smak orzechów mieszający się ze słodyczą wiśni i jagód, z dodatkiem lekko cierpkiej żurawiny to połączenie łagodnego, a zarazem wyrazistego smaku, któremu mało kto się oprze. Nowa propozycja pochodząca z nowej linii produktów firmy HELIO, oferowana w 200-gramowym, praktycznym opakowaniu, skusi niejednego odkrywcę ciekawych doznań smakowych. Skład produktu, a w szczególności wykorzystanie w nim suszonych jagód i wiśni sprawia, że jest to produkt unikatowy na polskim rynku.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Puszyste, słodkie i niepowtarzalne – takie są babeczki od Gellwe

    Babeczki to jedno z tych ciast, których pieczenie sprawia przyjemność całej rodzinie. Nie ma w tym nic dziwnego, ponieważ jako produkty proste i niezwykle szybkie w przygotowaniu, są doskonałą propozycją dla współczesnej mamy, która może zaprosić do kuchni dzieci, by razem z nimi cieszyć się pieczeniem niezwykłych słodkości.

  • 2011-05-31 | Komentarze: 0

    POSTI poleca - Herbaciany sorbet o smaku owoców leśnych

    Sorbet to najlepszy pomysł na letni deser. Lekki i orzeźwiający, soczyście owocowy, a do tego łatwy do przygotowania i, co najważniejsze – znacznie zdrowszy od tradycyjnych lodów. Przepis na jego łatwą do przygotowania, herbacianą wersję o smaku owoców leśnych poleca POSTI.

  • 2011-05-19 | Komentarze: 0

    Internetowe kompendium wiedzy o żurawinie amerykańskiej

    Przepisy kulinarne podzielone na 15 kategorii tematycznych, wyczerpujące materiały i ostatnie wyniki badań na temat właściwości zdrowotnych, informacje o zbiorach, regionach upraw, formach przetwórstwa, nowych produktach, eksporterach, a także materiały dla mediów – to wszystko i wiele więcej informacji o żurawinie amerykańskiej można już znaleźć na nowej stronie internetowej stowarzyszenia Cranberry Marketing Committee.

  • 2011-02-22 | Komentarze: 0

    Jagody pomagają zmniejszyć ryzyko choroby Parkinsona

    Osoby, które regularnie jedzą produkty bogate we flawonoidy, zwłaszcza jagody, mają obniżone ryzyko rozwoju choroby Parkinsona - odkryli naukowcy ze Stanów Zjednoczonych.

  • 2010-08-27 | Komentarze: 0

    Borówki spowalniają starzenie się mózgu

    Owoce jagodowe, takie jak borówka amerykańska czy truskawki mogą pomóc zachować sprawny mózg w starszym wieku - o odkryciu naukowców z USA, którzy rozszyfrowali też mechanizm korzystnego działania tych owoców, informuje serwis internetowy EurekAlert.

  • 2010-07-29 | Komentarze: 1

    Grill ze staropolskim akcentem – czyli nowe musztardy marki „Spiżarnia”

    Tradycyjnie wytwarzane musztardy wybornie wydobywające smak mięs z grilla, wędlin, pasztetów i innych potrwa pojawiły się właśnie na rynku. To nowości marki „Spiżarnia”, dzięki której można kosztować tradycyjnych przysmaków robionych przez niewielkie, rodzinne firmy, delektować się smakiem jedzenia prosto ze spiżarni szlacheckiego dworku – jedzenia, jakie ongiś bywało.

  • 2010-05-25 | Komentarze: 0

    Aromatyczna esencja natury - nowy Sok Jabłko+Malina+Jagoda marki sonatural

    Smaku owoców leśnych nie można porównać z żadnym innym. Swoją niebiańską słodycz i niezwykły aromat zawdzięczają bowiem dzikiej, pierwotnej naturze. Połączenie malin i jagód, dwóch najcenniejszych darów lasu, z portugalskimi jabłkami zaowocowało powstaniem Soku Jabłko+Malina+Jagoda marki sonatural.

  • 2010-05-11 | Komentarze: 0

    Śniadanie – codzienne źródło witalności

    Wielu z nas rezygnuje ze spożywania codziennego śniadania, a to może skutkować źle zbilansowaną dietą, niedoborem witamin i minerałów. Po nocnym odpoczynku, gdy rezerwy energetyczne są bardzo niskie, organizm i mózg potrzebują paliwa. Dobre śniadanie stanowi najlepszy sposób na rozpoczęcie dnia, ponieważ dostarcza tak bardzo potrzebnej nam energii, dając czas na rozbudzenie się.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »