Wyniki wyszukiwania dla frazy: foremki

Liczba znalezionych wiadomości: 6

  • 2012-01-24 | Komentarze: 0

    Babeczki Nadziane budyniem! Nowość od Delecty

    Delecta rozbudowuje ofertę ciast do samodzielnego wypieku, wprowadzając do oferty Babeczki Nadziane w czterech wariantach smakowych. Smaczne babeczki z nadzieniem budyniowym o smaku czekoladowym lub waniliowym to jedyne tego rodzaju babeczki na rynku. Produkt z wysokim potencjałem sprzedażowym, mocno osadzony w trendzie wspólnego, rodzinnego pieczenia w domu.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Puszyste, słodkie i niepowtarzalne – takie są babeczki od Gellwe

    Babeczki to jedno z tych ciast, których pieczenie sprawia przyjemność całej rodzinie. Nie ma w tym nic dziwnego, ponieważ jako produkty proste i niezwykle szybkie w przygotowaniu, są doskonałą propozycją dla współczesnej mamy, która może zaprosić do kuchni dzieci, by razem z nimi cieszyć się pieczeniem niezwykłych słodkości.

  • 2011-04-06 | Komentarze: 0

    Perełka na wielkanocnym stole

    Domowe wypieki to najważniejszy słodki smakołyk na naszych wielkanocnych stołach. I choć jako tradycjonaliści zwykle bazujemy na recepturach przekazywanych z pokolenia na pokolenie, każdy z nas chciałby dodać do nich coś od siebie. Prostym przepisem na zaprezentowanie tradycyjnych wypieków w nowej odsłonie jest… oryginalna dekoracja np. w postaci cukru.

  • 2011-02-15 | Komentarze: 0

    Najnowsze Babeczki Dr. Oetkera - pyszne i dziecinnie proste

    Trend na pyszne, kolorowe babeczki opanował już cały świat. Jedzą je wszyscy: dorośli do obowiązkowego kubka kawy oraz małe dzieci. Coraz częściej babeczki zaczynają zastępować nawet wykwintne torty na eleganckich przyjęciach. Dzięki puszystemu, lekko wilgotnemu ciastu w naszym ulubionym smaku, po prostu nie sposób im się oprzeć. Dodatek kolorowych lukrów sprawia, że babeczki przypominają małe dzieła sztuki kulinarnej.

  • 2011-01-31 | Komentarze: 0

    Cały rok z Fantazją!

    „Ciągle chodzi za mną taki smak…” . Zdarza się każdemu z nas tak pomyśleć i szukać z uporem tego zapamiętanego, jedynego w swoim rodzaju smaku. Jeśli skusicie się na Fantazję śliwkową z Pińczowa, to jej smak pozostanie z wami już na zawsze…

  • 2009-09-16 | Komentarze: 0

    Młynek do cukru pudru - słodka rewolucja rynku opakowań

    Koncern Südzucker Polska, producent Cukru Królewskiego, jako pierwszy w Polsce wprowadza na rynek cukier puder w młynku. Innowacyjne opakowanie oznacza zerwanie z tradycją dodawania do cukrów pudrów antyzbrylaczy, ponieważ młynek jest gwarancją otrzymania idealnie sypkiej konsystencji produktu. Cukier puder w młynku to wynalazek tyleż praktyczny, co wygodny. Precyzja w dozowaniu zapewnia oszczędności w każdej kuchni.

Strona 1 z 1
 1