Wyniki wyszukiwania dla frazy: eko'"
Liczba znalezionych wiadomości: 281
-
2013-04-17 | Komentarze: 0
Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka
Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
-
2013-04-10 | Komentarze: 0
Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie
Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. wprowadzają na rynek nowy produkt - golonkę pieczoną. Jest to proste rozwiązanie na szybki obiad czy kolację.
-
2013-03-29 | Komentarze: 0
Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?
Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Święta z bakaliami Siesta
Domowe wypieki dopełniają wielkanocne menu. Baby, mazurki i serniki stanowią nieodłączny element atmosfery tych wiosennych świąt, a bakalie nie tylko wzbogacają ich smak, ale też symbolizują doskonałość oraz dobrobyt. Orzechy i suszone owoce Siesta pozwolą przygotować perfekcyjne desery i dania główne na świąteczny stół.
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Aromatyczna Wielkanoc z przyprawami Appetita
Wielkanoc pachnie wiosną, świąteczną babką i aromatycznym żurkiem. Potrawy, przygotowywane według tradycyjnych receptur są istotnym elementem tych radosnych świąt. Dzięki mieszankom przyprawowym z linii Gotujemy po polsku Appetita oraz dodatkom cukierniczym Domowe sekrety świąteczne specjały będą pyszne i aromatyczne.
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Meksyk w 10 minut – Mexican Chicken marki FRoSTA
FRoSTA zaprasza konsumentów w kulinarną podróż do Meksyku. Przygodę warto rozpocząć od Mexican Chicken, dania oddającego charakter i specyfikę meksykańskiej kuchni.
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Wiosenne słodkości z Petit Beurre kakaowe Jutrzenki
Jutrzenka od lat uprzyjemnia nam życie swoimi słodkościami. Na wiosnę przedstawia propozycje wykorzystania niezwykłych, bo kakaowych Petit Beurre'ów.
-
2013-03-21 | Komentarze: 0
Nadchodzi e-Wielkanoc?
Przedstawiamy wyniki badań przeprowadzonych w marcu 2013 i dotyczących planów robienia zakupów wielkanocnych w Internecie. Jak zmieniają się wielkanocne upodobania Polaków?
-
2013-03-14 | Komentarze: 0
Menu bez glutenu na Targach Regionalia
Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.
-
2013-03-14 | Komentarze: 0
"Lubię domowe ciasto, a Ty"? - czyli Wielkanocna kampania Palmy z Murzynkiem.
Spółka Bielmar promuje Palmę z Murzynkiem. Do końca marca br. potrwa kampanię o charakterze wizerunkowym pod hasłem "Lubię domowe ciasto, a Ty?". Zaplanowano reklamy w telewizji, prasie oraz kulinarnych i kobiecych serwisach internetowych.