Wyniki wyszukiwania dla frazy: dr
Liczba znalezionych wiadomości: 850
-
2013-12-18 | Komentarze: 0
Krówka i Piernik kujawski Delecta
W świątecznej ofercie Delecty każdy znajdzie coś dla siebie – Piernik kujawski zachwyci zwolenników klasyki, a Krówka z przepisem na urocze ciasteczka pobudzi wyobraźnię amatorów nowoczesnych wypieków.
-
2013-05-29 | Komentarze: 0
Kulinarne zabawy na Dzień Dziecka
Lada moment Dzień Dziecka i z pewnością już zastanawiasz się, jak sprawić, aby Twoja pociecha poczuła się z tej okazji wyjątkowo. Jeżeli na co dzień jesteś zabiegany, masz dość kupowania kolejnych zabawek, a słodycze nie robią już na dziecku wrażenia, zadbaj o wspólne spędzenie czasu. Bez pośpiechu i zobowiązań zaaranżuj kącik kulinarny. Razem przygotujcie zdrowe przekąski, którym nie oprą się nawet uparte niejadki.
-
2013-05-27 | Komentarze: 0
Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów
Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.
-
2013-04-17 | Komentarze: 0
Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka
Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
-
2013-03-28 | Komentarze: 0
Święta z bakaliami Siesta
Domowe wypieki dopełniają wielkanocne menu. Baby, mazurki i serniki stanowią nieodłączny element atmosfery tych wiosennych świąt, a bakalie nie tylko wzbogacają ich smak, ale też symbolizują doskonałość oraz dobrobyt. Orzechy i suszone owoce Siesta pozwolą przygotować perfekcyjne desery i dania główne na świąteczny stół.
-
2013-03-14 | Komentarze: 0
Menu bez glutenu na Targach Regionalia
Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.
-
2012-12-12 | Komentarze: 0
REGIONALIA
II Targi Produktów Regionalnych
-
2012-11-05 | Komentarze: 0
Obiadowy bon ton
Spotkania przy stole są coraz częściej, okazjonalne, a zarazem oficjalne i nierzadko stresujące. Brak obycia i nieumiejętność zachowania przy stole mogą okazać się bardzo niezręczne. Zdarza się, iż są nawet w stanie przyczynić się do zaprzepaszczenia szansy na towarzyski bądź zawodowy sukces. Podpowiadamy jak zadbać o oprawę dania, ułożyć sztućce i odpowiednio podejmować gości podczas wykwintnego obiadu, aby ten był nie tylko smaczny, ale również elegancki i komfortowy.
-
2012-06-20 | Komentarze: 0
Zdrowy tryb życia – owocowa piramida odżywiania
Owoce: smaczna i zdrowa przekąska, składnik letnich tart i tortów lub komponent lekkich deserów. Tradycyjna kuchnia polska zachwyca nas bogactwem przepisów, w skład których wchodzą sezonowe dary sadów i lasów – i bardzo dobrze, bo owoce stanowią niezwykle ważny poziom zdrowej piramidy żywienia.
-
2012-06-04 | Komentarze: 0
Produkty marki Roleski wyróżnione w konkursie „Złoty Paragon 2012”!
Dwa produkty marki Roleski: Musztarda Stołowa i Sos Tatarski zostały wyróżnione w kolejnej edycji prestiżowego konkursu "Złoty Paragon 2012 - Nagroda Kupców Polskich".