Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: ciasta w proszku

Liczba znalezionych wiadomości: 19

  • 2012-01-24 | Komentarze: 0

    Babeczki Nadziane budyniem! Nowość od Delecty

    Delecta rozbudowuje ofertę ciast do samodzielnego wypieku, wprowadzając do oferty Babeczki Nadziane w czterech wariantach smakowych. Smaczne babeczki z nadzieniem budyniowym o smaku czekoladowym lub waniliowym to jedyne tego rodzaju babeczki na rynku. Produkt z wysokim potencjałem sprzedażowym, mocno osadzony w trendzie wspólnego, rodzinnego pieczenia w domu.

  • 2011-11-21 | Komentarze: 1

    Kopiec Kreta Dr. Oetkera został nagrodzony przez czytelników miesięcznika „Moje Gotowanie”

    Kopiec Kreta firmy Dr. Oetker wygrał w plebiscycie „Smak Roku 2011” organizowanym przez miesięcznik Moje Gotowanie w kategorii ciasta w proszku.

  • 2011-10-21 | Komentarze: 1

    Karpatkowa jesień z Martin Braun - nowości cukiernicze

    Martin Braun, lider branży surowców cukierniczych, piekarniczych i lodziarskich wprowadził na polski rynek dwa nowe produkty: Ciasto Parzone BRAUN Brandmasse oraz krem CREMONTE. Nowości idealne do wyrobu m.in. popularnych ciast karpatkowych, łączą w sobie niemiecką nowoczesność z polską tradycją. Obydwa produkty dostępne są w wyjątkowej „karpatkowej promocji” w zestawie z akcesoriami cukierniczymi. To jednak nie jedyne jesienne niespodzianki jakie koncern przygotował dla swoich Klientów. Już 7 listopada rusza wyjątkowy „Kiermasz świąteczny Martin Braun”.

  • 2011-08-16 | Komentarze: 0

    Mak mielony marki BackMit - sposobem na kulinarny sukces

    Rogaliki, torty, babki, kruche ciasta - wiele można wymieniać przykładów wykorzystania maku do ulubionych wypieków. Firma VOG Polska Sp. z o.o. stworzyła bowiem produkt ułatwiający przygotowanie zarówno makowców jak i innych przysmaków. Czysty Mak mielony marki BackMit gwarantuje szybkie i łatwe pieczenie, jest gotowy do użytku po dodaniu gorącego mleka, umożliwi przyrządzanie pysznych, zdrowych i różnorodnych smakowo makowych specjałów.

  • 2011-07-15 | Komentarze: 0

    Sprytnie i szybko, czyli pomysłowe pieczenie z nową linią tartych bakalii marki BackMit

    Niepowtarzalny smak i kuszący zapach - to pierwsze skojarzenia, przywodzące na myśl domowe wypieki. W natłoku codziennych obowiązków współczesnej kobiecie ciężko znaleźć jednak chwilę na takie czynności, jak pieczenie. Nowa linia artykułów marki Backmit, w skład której wchodzą najwyższej jakości Mak mielony, Tarte Orzechy laskowe, Tarte Orzechy włoskie oraz Tarte Migdały, z pewnością rozwiąże ten problem. Produkty te pozwolą bowiem zaoszczędzić czas nowoczesnej pani domu, a przy okazji uzupełnią wyśmienicie jej własne przepisy kulinarne.

  • 2011-05-10 | Komentarze: 0

    Majówka, piknik, grill i pianki HARIBO

    Weekend majowy to znakomita okazja do podziwiania przyrody i do wiosennego posiłku na świeżym powietrzu. Kiedy słońce silniej grzeje i robi się cieplej, nie warto siedzieć w domu. Spakujmy koc, kosz pełen przysmaków i zrelaksujmy się z rodziną na łonie natury. Do grillowania nadają się zarówno mięsa, ryby, warzywa i owoce, a także… pianki!

  • 2011-04-14 | Komentarze: 0

    Margaryna PALMA Z KRUSZWICY - sekret udanych wypieków wielkanocnych

    Margaryna PALMA Z KRUSZWICY to produkt, który idealnie sprawdzi się w każdej kuchni podczas przedświątecznych przygotowań. Ta wysokiej jakości margaryna jest szczególnie polecana do pieczenia ciast oraz przyrządzania kremów. Pomoże każdej pani domu w przygotowaniu wybornych słodkości, które zachwycą wszystkich zgromadzonych przy świątecznym stole.

  • 2011-04-06 | Komentarze: 0

    Perełka na wielkanocnym stole

    Domowe wypieki to najważniejszy słodki smakołyk na naszych wielkanocnych stołach. I choć jako tradycjonaliści zwykle bazujemy na recepturach przekazywanych z pokolenia na pokolenie, każdy z nas chciałby dodać do nich coś od siebie. Prostym przepisem na zaprezentowanie tradycyjnych wypieków w nowej odsłonie jest… oryginalna dekoracja np. w postaci cukru.

  • 2011-01-31 | Komentarze: 0

    Cały rok z Fantazją!

    „Ciągle chodzi za mną taki smak…” . Zdarza się każdemu z nas tak pomyśleć i szukać z uporem tego zapamiętanego, jedynego w swoim rodzaju smaku. Jeśli skusicie się na Fantazję śliwkową z Pińczowa, to jej smak pozostanie z wami już na zawsze…

  • 2010-09-22 | Komentarze: 1

    Babeczki z konfiturą - Jesienna nowości Dr. Oetkera

    Za oknami szaro i ponuro, a długie i chłodne wieczory zniechęcają nas do wyjścia z domu. Jesień to bez wątpienia czas melancholii i refleksji. Istnieje jednak prosty przepis na poprawienie naszego nastroju. Kubek gorącej herbaty, dobra książka, ciepły koc i ….nowe ciasta od Dr. Oetkera. Smakowite babeczki z konfiturą osłodzą nawet najbardziej deszczowe dni.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »