Wyniki wyszukiwania dla frazy: FIRM

Liczba znalezionych wiadomości: 1043

  • 2019-04-12 | Komentarze: 0

    McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

    McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

  • 2013-04-25 | Komentarze: 0

    Najzdrowsza wśród kasz, czyli kasza jęczmienna z warzywami od firmy Krawpak

    Kasza jęczmienna od wieków stanowi doskonały dodatek do mięs, zup czy gołąbków. Od teraz, za sprawą firmy Krawpak, wzbogacona została ona o suszone warzywa, co czyni ją jeszcze zdrowszą, smaczniejszą i ciekawszą propozycją kulinarną.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-04-10 | Komentarze: 0

    Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

    Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. wprowadzają na rynek nowy produkt - golonkę pieczoną. Jest to proste rozwiązanie na szybki obiad czy kolację.

  • 2013-03-14 | Komentarze: 0

    Menu bez glutenu na Targach Regionalia

    Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.

  • 2013-03-12 | Komentarze: 0

    PEKPOL - Nowe opakowania, bogatszy asortyment

    Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka wprowadzają na rynek wyroby w plastrach w nowych opakowaniach i o zmienionej szacie graficznej. Producent zwiększa asortyment produktów.

  • 2012-12-12 | Komentarze: 0

    REGIONALIA

    II Targi Produktów Regionalnych

  • 2012-12-05 | Komentarze: 0

    Bakalie marki KRESTO – idealne na każdą okazję

    Bakalie kojarzą nam się zazwyczaj z okresem świątecznym. Dwa razy w roku, na Wielkanoc i Wigilię zaopatrujemy się w ich ogromne ilości. Bakalie warto jednak spożywać codziennie, stanowią bowiem cenne źródło wartości odżywczych, jak i dietetyczną alternatywę dla słodyczy. Ogromny wybór spośród Bakalii marki KRESTO pozwoli cieszyć się ich smakiem 365 dni w roku.

  • 2012-11-12 | Komentarze: 0

    III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013

    To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

  • 2012-11-05 | Komentarze: 0

    Obiadowy bon ton

    Spotkania przy stole są coraz częściej, okazjonalne, a zarazem oficjalne i nierzadko stresujące. Brak obycia i nieumiejętność zachowania przy stole mogą okazać się bardzo niezręczne. Zdarza się, iż są nawet w stanie przyczynić się do zaprzepaszczenia szansy na towarzyski bądź zawodowy sukces. Podpowiadamy jak zadbać o oprawę dania, ułożyć sztućce i odpowiednio podejmować gości podczas wykwintnego obiadu, aby ten był nie tylko smaczny, ale również elegancki i komfortowy.

Strona 1 z 105
 1  2  3  4  5  6  ...  105   następna »