Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Cymes

Liczba znalezionych wiadomości: 9

  • 2010-12-16 | Komentarze: 0

    Sok z kiszonej kapusty i marchwi: Trzeźwy sposób na kaca

    Sylwestrowe szaleństwo i karnawałowe bale - wkrótce czeka nas wiele okazji, by bawić się do białego rana. Niestety jest bardzo prawdopodobne, że po takiej imprezie obudzi nas uczucie pragnienia i uciążliwy ból głowy. Wtedy najlepiej nie eksperymentować i sięgnąć po naturalne lekarstwo na kaca – Sok z Kiszonej Kapusty Cymes.

  • 2010-10-20 | Komentarze: 0

    Smakołyk z polskiego sadu – Świeży Sok Jabłkowy Cymes

    Jabłko to owoc, którego słodko-kwaśny smak większość z nas poznała tuż po mleku matki. To właśnie smaczny mus jabłkowy podają dzieciom matki i babcie już od pierwszych miesięcy ich życia, zapewniając swoim pociechom cenne wartości odżywcze. Tę naturalną, znaną od lat moc jabłek zawarła w swoim produkcie firma Victoria Cymes, tworząc Świeży Sok Jabłkowy – idealną przekąskę dla małego i dużego łasucha.

  • 2010-10-15 | Komentarze: 0

    Breakfest drink alternatywą dla kanapek

    Czasami, kiedy wstajesz rano, zdarza się, że nie masz ochoty po raz kolejny jeść kanapek, płatków śniadaniowych czy nawet tak modnego w dzisiejszych czasach musli.

  • 2010-10-01 | Komentarze: 0

    Soczysta pielęgnacja w słonecznym kolorze!

    Francuzki uznawane są za najbardziej zadbane i najzgrabniejsze kobiety na świecie – swój nienaganny wygląd zawdzięczają w dużej mierze prawidłowym nawykom żywieniowym.

  • 2010-04-01 | Komentarze: 0

    Podsumowanie Targów EuroGastro 2010

    Już po raz 14 profesjonaliści z branży HoReCa mieli okazję spotkać się na największej i najważniejszej dla nich imprezie targowej w Polsce. Szeroka oferta czołowych producentów i dostawców usług, tłumy zwiedzających, spektakularne konkursy, pokazy i spotkania merytoryczne – to wszystko sprawiło, iż EuroGastro po raz kolejny okazało się idealnym miejscem dla tych, którzy poszukują nowych, optymalnych rozwiązań dla biznesu gastronomicznego i są ciekawi kierunków, w których podąża rynek restauracyjny.

  • 2009-09-30 | Komentarze: 0

    Naturalnie mętny Sok z Jabłek i Śliwek

    Co może wyniknąć z połączenia śliwki i jabłka? Pyszny sok. Te bogate w błonnik i witaminy owoce wpływają korzystnie na trawienie, przeciwdziałają zaparciom i wzmacniają układ odpornościowy. Śliwki mają jeszcze jedną zaletę – zawierają sporo witamin z grupy B, dlatego koją nerwy i poprawiają humor.

  • 2009-09-29 | Komentarze: 0

    Rajskie orzeźwienie i zdrowie przez cały rok - świeży sok grejpfrutowy Cymes

    Żółty, czerwony, gorzki, bardzo gorzki albo słodko-gorzki. Najważniejsze, że pod grubą skórą kryje całe mnóstwo witamin i soli mineralnych. Przyspiesza przemianę materii i prawie nie ma kalorii, co czyni go kołem ratunkowym wielu diet odchudzających. Citrus paradisi – rajski owoc cytrusowy, czyli po prostu jego wysokość grejpfrut.

  • 2009-09-28 | Komentarze: 0

    Świeży sok mandarynkowy Cymes

    Firma Victoria Cymes z Wałcza wprowadziła na rynek Cymes – świeży sok mandarynkowy. Wyciśnięty z mandarynek jest naturalnie mętny, niebarwiony, niepasteryzowany, niesłodzony i niekonserwowany. Okres jego przydatności do spożycia wynosi 96 godzin od momentu wyprodukowania. Sok należy przechowywać w temperaturze 2ºC - 6ºC.

  • 2009-01-20 | Komentarze: 0

    Sok z kiszonej kapusty - Wzmocnij organizm, zadbaj o sylwetkę

    Zimą jest chyba najbogatszym źródłem witamin z grupy B, witamin C i K oraz potasu, wapnia, żelaza i błonnika. Kiszona kapusta, bo o niej mowa, to prawdziwa bomba witaminowa. W czasie wzmożonej zachorowalności nasz organizm potrzebuje naturalnego wzmocnienia. Co jednak, jeśli nie lubimy jeść kiszonej kapusty?

Strona 1 z 1
 1