Szukaj ofert



Oferta sprzedaży

Włókna sojowe

Cena netto: nie podano


Opis oferty

Naturalne włókna Bean w postaci proszku o wysokiej zdolności wiązania wody (1:10). Używane do produkcji kiełbas, a także wszelkiego rodzaju mrożonych i chłodzonych dań gotowych. Gradacja - 80 mikronów (proszek).
Właściwości funkcjonalno-technologiczne:
- wysoko hydroskopijny , emulugujący ;
- obojętność na wszelkie składniki receptury, termostabilny , stabilny po schłodzeniu
● wzmocnia działańe emulgatorów, hydrokoloidów, protein
● zapewnia równomierny rozkład wilgoci i tłuszczu w całej objętości produktu;
● stabilizator tekstury, poprawia trwałość i wytrzymałość formy danego produktu;
- ochrona przed utratą wilgoci (wysuszaniem gotowego produktu) podczas przechowywania;
- wydłużenie okresu trwałości, świeżość i stabilności mikrobiologicznej produktu poprzez zmniejszenie aktywności wody;
- wzbogaca żywność w błonnik.
- Pochodzenie: Chiny
Nie posiada E-kodu
Dostawca: Ingristar Sp. z o.o.

Kontakt:
Tel: +48 604 632461
E-mail: IngriPoland@gmail.com

Szczegóły oferty

  • Dodano: 2016-03-30
  • Ważne do: Oferta archiwalna
  • Miejsce produkcji: Chełm 22-100
  • Cena netto: nie podano

Liczba wyświetleń: 1425

Kategoria