Załóż konto na portalu i dodawaj swoje oferty za darmo.

Szukaj ofert



SUPERB

Dodano: 2012-09-26

Kontakt

Liczba wyświetleń: 2030

Oferta sprzedaży

HELIO prezentuje produkty skierowane do kanału HoReCa

Firma HELIO, wolumenowy lider polskiego rynku bakalii paczkowanych prezentuje dwa produkty skierowane do kanału HoReCa. Masa makowa HELIO oraz masa... Firma HELIO, wolumenowy lider polskiego rynku bakalii paczkowanych prezentuje dwa produkty skierowane do kanału HoReCa. Masa makowa HELIO oraz masa krówkowa kajmak HELIO są teraz dostępne odpowiednio w opakowaniach 3,3 i 3,6kg.

Masa krówkowa HELIO kajmak to idealne rozwiązanie dla profesjonalnych szefów kuchni i cukierników. To produkt łatwy w użyciu i przydatny przy przygotowywaniu wypieków i deserów. Idealnie nadaje się do wszelkich ciast i babek, ale z powodzeniem można nim także zastąpić polewę na serniku lub makowcu. Z dodatkiem masy krówkowej HELIO można przygotować również słynny angielski deser banoffee, czyli niebiańskie połączenie bananów, kajmaku i bitej śmietany. Masę można wykorzystać także do wypełniania kruchych babeczek lub dekoracji muffinów. Sprawdza się ona także jako nadzienie do gofrów lub jako sos do deserów lodowych. Doskonale smakuje z wanilią i malinami.

Masa krówkowa HELIO powstaje z najwyższej jakości składników, w oparciu o sprawdzoną, domową recepturę. Charakteryzuje się doskonale słodkim smakiem krówki oraz kremową konsystencją. Masa łatwo się rozsmarowuje; można też napełnić nią rękaw cukierniczy i udekorować desery efektownymi wzorami. Masa HELIO jest gotowa do użytku – nie wymaga gotowania. Masa krówkowa HELIO kajmak dostępna jest w bardzo wydajnej 3,6 kg puszce.

Masa makowa HELIO to także doskonałe rozwiązanie dla profesjonalistów. Jest to gotowy produkt z bakaliami i miodem do szybkiego przyrządzania makowców, mazurków, tortów makowych, strucli, czy innych deserów. Masa makowa HELIO ma odpowiednio gęstą konsystencję i charakteryzuje się tradycyjnym smakiem oraz naturalnym aromatem. Produkt zapewni dużą oszczędność czasu - nie wymaga dodatkowej obróbki termicznej ani mielenia maku – stanowi gotowe nadzienie do ciasta. Dodatkowym atutem produktu, jest to, że wypieki, w których zastosowano masę makową HELIO mogą być zamrażane. Masa makowa z bakaliami HELIO dostępna jest w 3,3 kg puszce.

Ofertę cateringową HELIO uzupełniają najpopularniejsze i najczęściej używane przez profesjonalistów bakalie – śliwki kalifornijskie HELIO, morele suszone HELIO oraz rodzynki irańskie HELIO dostępne są w opakowaniach półtorakilogramowych, natomiast orzechy laskowe HELIO i migdały kalifornijskie HELIO są oferowane w paczkach o wadze 1 kg.

Zapraszamy na www.HELIO.pl

Dodajesz więcej ofert w Koncentraty.pl? Załóż konto za darmo